Klik her for at se den danske version...    Click here to see the english version...    Klicken Sie, um die deutsche Version zu sehen...
Klik her for at gå til forsiden Klik her for at skrive en mail til os... Klik her for at se hvordan du kommer i kontakt med os... Klik her for at gå til vores intranet...
AcuLine & AcuChronic kursus
AcuLine
AcuChronic
TilbageHits: 7388124

AcuChronic

AcuChronic er en videreudvikling af AcuLine, og er den tredje akupunkturmetode, John Boel har udviklet.

Som bekendt ligger alle AcuLine punkterne i ledene. Ved første øjekast ser AcuChronic ud som AcuLine plus nogle punkter i panden og rundt omkring maven.

Det er på sæt og vis også rigtigt, men ved nærmere undersøgelse, er det mere. Meget mere.

AcuLine er fremragende til behandling af akutte smerter og organiske sygdomme.

Når der er tale om kroniske lidelser, kommer AcuChronic ind i billedet. De to metoder overlapper således hinanden - og supplerer hinanden.

AcuChronic er specielt udviklet til at behandle kroniske sygdomme.
Kronisk sygdom, definition: En sygdom, som lægevidenskaben ikke kan helbrede eller en langvarrig sygdom der er vanskelig at helbrede.

Lad os nu prøve at holde tungen lige i munden og se på, hvorfor AcuChronic er så fantastisk, til behandling af kroniske sygdomme.

Mens det er meget let at anvende AcuChronic, når man først har lært det, er det ikke så ligetil at forklare, hvordan det virker. For de kollegaer, der har lært AcuNova og AcuLine, er det ret enkelt at forstå virkningen bag AcuChronic.

Så nu slap katten ud af sækken. For at forstå virkemekanismen bag AcuCronic, skal man altså først forstå virkemekanismen bag AcuNova og AcuLine.

Når man først har lært AcuNova og AcuLine, er det nye bare, at lære at anvende nogle punkter, der dels ligger i en ring rundt omkring hovedet og dels i en ring omkring kroppen, i højde med navlen, sammen med AcuLine punkterne i knæet.

Nogle få eksempler hvor AcuChronic ofte er overlegent:

Kroniske smerter og andre kroniske sygdomme

Manglende lugt- og smagssans

Astma og bronkitis

Visse hjerteproblemer

Slidgigt

Ansigtsnervesmerter (trigeminusneuralgi)

Generelle muskelsmerter

Generelle ledsmerter

 

Kurser.
AcuLine og AcuChronic kurset vil fremover erstatte opfølgningskursus

Kurserne er kun åbne for AcuNova (Akupunktur 2000) elever.

Hovedvægten bliver lagt på at lære AcuLine og AcuChronic, så eleverne kan anvende teknikken dagen efter.

Derudover lærer eleverne programmer – dvs. systemer, så de altid ved, hvordan de kan klare alle problemer, hvor AcuNova, AcuLine og AcuChronic er effektiv: Hvad er 1.valg, i en given situation. Hvis det ikke virker godt nok, hvad er så 2.valg. Hvad er 3. valg – 4. valg, osv.

Målet er, at eleverne kan afhjælpe godt 80% af alle tænkelige helse-problemer, bortset fra: http://www.fremtidens-medicin.dk/9640-1/  

Eksempel - Ansigtsnervesmerter
Hanne er 66 år, og havde trigeminusneuralgi (ansigtsnervesmerter) der smertemæssig er en af de værste sygdomme der findes.

Igennem næsten 10 år havde hun stadig stærkere smerteanfald.

Hanne havde prøvet alle mulige og umulige lægelige og naturmedicinske behandlinger, incl. kinesisk akupunktur – intet havde hjulpet, bortset fra begyndelsen hvor medicin hjalp lidt.

Vi forsøgte naturligvis med AcuNova og AcuLine, der gav nogen smertelindring, men smerterne kom desværre tilbage.

Redningen for Hanne blev fem AcuChronic behandlinger.

Hun blev fuldstændig smertefri. Dog havde hun lidt overfølsomhed i venstre side af ansigtet, når hun rensede huden.

Efter to måneder var hun stadigvæk symptomfri.

Fakta om trigeminusneuralgi
Trigeminusnerven er ansigtets følenerve. Nerven har fået sit navn fordi den deler sig i tre grene, som går til henholdsvis øjenomgivelserne (1. gren), kinden (2. gren) og kæben (3. gren).
Trigeminus-nerven er ansvarlig for følesans, kulde/varmesans og smertesans i ansigtet og i mundhulen. Ved utilsigtet påvirkning af trigeminus-nerven - normalt ved at en blodåre i hjernen fortykkes og/eller forrykkes og presser på nerven - opstår trigeminusneuralgi.
Trigeminusneuralgi er en lidelse, der giver meget stærke smerter i ansigtet – ofte som anfald. Smerteanfaldene varer typisk nogle sekunder/minutter og kan være enkeltstående, men kan også optræde i serier. I visse tilfælde er smerterne blivende. Smerterne beskrives som stærke brændende jag typisk lokaliseret til kinden, gummen, ganen eller tungen.
Der er ofte yderst følsomme triggerpunkter, hvor den mindste berøring kan udløse meget stærke smerteanfald.
 

 

Boel Akupunktur kursus - Industrivej Nord 22 - DK 7490 Aulum - Tlf. +45 9787 5800 (9 12)